OM OSS


Vi står overfor tøff en konkurranse, men med den kvaliteten og oppbygging med TÜV godkjenning, har det vist seg å være tøft å komme inn på markedet. Men siden har Proff Maskin fått mer oppmerksomhet på grunn av at kostnadsbildet har blitt snudd, at nå tenker entreprenøren «hva koster hengeren når jeg her ferdig med den».

Proff Maskin AS har jobbet med proffkunder siden 2012 og har skapt god kontakt med entreprenøren som en proff aktør på markedet. Vi var først på markedet med halfpipe som en ren massetransport henger.

Vi var også først på markedet med 560-hjul som trillet lettere enn lastebilhjul, som igjen gir lavere driftskostnader, så vi har et tett samarbeid med Nokian Tyres. Etterhvert som kundene fant ut at en henger ikke er bare en henger, så har det ballet seg på med utstyr som luftunderstell, hydrauliskunderstell, progressivt understell etc. Derfor er stort sett alle hengere bestillingsvare pga. alle entreprenører har hvert sitt behov for å utføre sin jobb og vi har alltid imøtekommet kundens krav og spesifikasjoner.

Vi har en stor kunde som har 15 STRONGA hengere og en av de nå har passert 4 millioner kubikk..!!

Vi har sett verdien av å holde oss aktive på sosiale medier for å vise våre nye kunder og eksisterende kunder nyheter, funksjoner og ideer som kan gi avkastning til våre kunder. Så her blir Facebook og Instagram flittig brukt.

Image
Image
Image

Image
Image
Image
Image
Image

Image
Image
Image
Image
Image